Thickr before after

 

Johan 45 blev lämnad av hans fru efter 11 år, nu ber hon honom att komma tillbaka.

Johan 45, blev lämnad av sin fru efter 11 års äktenskap. Efter att ha fått sitt hår tillbaka med Thiqr, så ber honom honom att ta bli ihop igen. Läs mer nedan.


Johan hade nyss blivit lämnad av hans fru när han upptäckte något som skulle förändra hans liv och få honom att känna sig ung och självsäker igen. Brist på självförtroende hade varit ett stort problem för Johan under många år och var en av de anledningar till att hans fru, Lisa hade lämnat honom. Johan var inte nöjd med sig själv vilket påverkade hans förhållande med sin fru.

”Det är svårt att älska någon annan när man inte älskar sig själv”
-Johan

Produkten som Johan hittade heter Thiqr. Den är gjord av naturliga fiber och har inga syntetiska eller onaturliga ingredienser.

När du använder Thiqr på ett område där du har tunt hår så fäster sig dessa fiber sig i dina befintliga hårstrån som magneter. Varje hårstrå blir då automatiskt tjockare och täcker eventuella kala delar eller tunt hår. Resultatet är verkligen häpnadsväckande.

Se videon nedan för att se hur det fungerar och de otroliga resultaten från några användare:

 

Thiqr är en revolutionerande produkt som:

  • omedelbart döljer kala fläckar eller tunt hår.
  • ger dig ett naturligt resultat. Ingen kommer att förstå att du använder Thiqr - även om de tittar på nära håll med perfekt ljus.
  • håller hela dagen, hela natten, i kraftig vind, regn och svett.
  • inte fläckar ner kläder eller din hud.
  • fungerar både för män och kvinnor.

 

Ett par månader efter Johan och Lisa gjort slut så sprang dom på varande på en restaurang i Stockholm.

”Hon sa att jag såg fantastisk ut och ville att vi skulle träffas igen. Jag sa åt henne att jag inte var intresserad och att jag nu insåg hur ytlig hon alltid var."

Nu lever Johan ett lyckligt liv och är nygift och lyckligare än nånsin.

 

EXKLUSIVT ERBJUDANDE
Köp Thiqr idag och få  GRATIS FRAKT & OCH ETT EXKLUSIVT ERBJUDANDE. Ordinarie pris: 499 kr. Tillfälligt erbjudande: 299 kr.

Klicka här och beställ!